Mijn Windsurf Blog

Een kleine twee weken geleden ben ik in de avonduurtjes dit windsurf blog begonnen.

Ongeveer twee jaar geleden ben ik als herintreder weer met windsurfen gestart en vanaf dat moment heeft deze sport mij zowel op het water als op internet niet meer losgelaten. Al vrij snel ontdekte ik het forum op windsurfing.nl een spot op internet waar heel veel informatie te halen en te brengen was. Eerst als ex_H-13 en na wat wijzigingen nu gewoon als Mark van Osch actief met ruim 2000 posts in twee jaar.


In die twee jaar heb ik oude windsurf contacten aangehaald maar ook heel veel nieuwe contacten gemaakt. Hierdoor is mijn netwerk in de windsurfwereld intussen leuk gegroeid. Het volgen van windsurfnieuws en ontwikkelingen is daarbij als vanzelf ontstaan en nu probeer ik zoveel mogelijk op de hoogte te blijven over wat er speelt. Ik vind het leuk om dit nieuws met anderen te delen en uit de forumdiscussies aanvullende informatie te halen.


In juni ben ik gevraagd als redactielid voor http://www.windsurfing.nl/. Die kans heb ik vol enthousiasme aangegrepen en intussen heb ik al redelijk wat nieuwsberichten kunnen plaatsen.

De combinatie gezin/werk/hobby versterkt elkaar voor mij, ik haal veel energie en motivatie hieruit.

Afgelopen maand merkte ik dat ik wat forum moe aan het worden was en zelf ook te aanwezig in topics. Daarop besloten om een eigen windsurfblog te starten om zo te delen wat mij in de windsurfwereld bezighoud. Dit als aanvulling op mijn redactierol voor windsurfing.nl en het forum daar.

Dit windsurf blog is sterk in ontwikkeling. Voor mij is het een verzameling van links/nieuws/mensen die ik volg en mijn eigen windsurf avonturen. Daarbij probeer ik ook zoveel mogelijk gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden die internet biedt.

Feedback hoe dit windsurf blog verder verbeterd kan worden of wat jullie missen is meer dan welkom.


Share this:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties:

Een reactie posten