Mijn Windsurf Sessies

Sinds ik eind 2007 weer met windsurfen begonnen ben heb ik mijn windsurf sessies bijgehouden. In 2007 had ik er al snel 20 opzitten en in 2008 waren er dat 40.

Door middel van gps heb ik sinds begin 2008 gepost op http://www.gps-speedsurfing.com/, voorwaarde daarbij is natuurlijk het gebruik van een gps. Hierdoor is je snelheid progressie goed te meten en door gold member te worden krijg je hier extra overzichten en analyse mogelijkheden bij. De crew achter GP3S blijft de website aanvullen met mooie nieuwe functionaliteiten zoals virtual earth en binnenkort trim settings. Erg handig allemaal!

Omdat ik de laatste tijd ook vaker zonder gps ga varen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om naast mijn gps sessies al mijn windsurf sessies bij te kunnen houden. Het overzicht van mijn windsurf sessies voor 2009 is hier te vinden: http://www.sessionlogs.com/MarkvanOsch/sessions
De windsurf sessies voor 2009 heb ik nu verwerkt op http://www.sessionlogs.com/. Deze website ziet er goed uit, is erg gebruikersvriendelijk en heeft veel mogelijkheden zoals spotinfo, foto´s, video´s en reacties.De teller voor 2009 staat nu op 40 en ik hoop er nog een paar aan toe te kunnen voegen deze en komende maand.

Share this:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties:

Een reactie posten