Mijn plannen voor dit seizoen

De temperaturen gaan omhoog en ik ben bijna hersteld van mijn spataderenbehandeling dus het einde van van mijn winterstop is in zicht.  :-)

Afgelopen maanden heb ik goed kunnen nadenken wat ik met windsurfen wil. Sinds ik ruim 2 jaar geleden weer begonnen ben is het een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden waar ik op en af het water heel veel energie uit haal. Daarbij is het van belang om de priorieiten te bewaken, het moet natuulijk wel een hobby blijven, gezin op 1, werk op 2 en windsurfen op 3,4,5 ;-)

Binnen het windsurfen zijn mijn plannen voor dit seizoen:

Fun op het water
Dat wil zeggen zoveel windsurfen als mogelijk maar niet ten koste van alles. Ik windsurf voornamelijk voor de ontspanning en de vrijheid die je voelt. Daarbij wil ik ook meer spots (her)ontdekken om meer variatie te krijgen in het surfen en daar weer van te leren.

Verbeteren snelheidsresultaten
Eind 2008 en begin 2009 voornamelijk gericht op verbeteren PR's, daarbuiten veel dagen gemist. Dit jaar wil ik het meer verdelen over het jaar en de goede dagen op goede spots meepikken.

Meedoen aan wedstrijden
Vorig jaar heb ik al meegedaan aan de USM maar dit jaar wil ik ook graag wat regiocups doen om zo het slalommen weer op te pakken.

Windsurfen met de kids
Mijn kids van 6, 8 en 10 hebben allemaal al een keer op de plank gestaan. De oudste heeft vorig jaar in Italië surfles gehad. Door dit seizoen een beginnersboard met kidszeil aan te schaffen hoop ik dat zij dit vaker kunnen gaan doen.

Redactie windsurfing.nl
Windsurfing.nl is dé community van de windsurfers. In de redactie hoop ik een positieve en hoge kwalitatieve inbreng te leveren dmv nieuwsberichten en forumtopics.

Dutch Fun Speeders team
Om mee te doen aan de GPS team challenge ben ik het DFS team gestart. Een groep van beginnende GPS surfers tot speedtoppers waarbij snelheid ons bind. Bovenaan staat vooral Fun hebben bij het beoefenen van deze mooie windsurf sport. Door dit in teamverband te doen leer je van elkaar en dat maakt het ook weer leuker en uitdagender.

Werkgroep Windsurfen in Nederland
Vorig jaar zijn Herman en ik een inventarisatie gestart om na te gaan waar behoefte aan is in het Windsurfen in Nederland. Dit jaar willen we de ontwikkeling/promotie van het windsurfen gaan aanpakken door het opstarten van een werkgroep van enthousiaste windsurfers.

Windsurfblog
Op dit blog zal schrijf ik verhalen over mijn eigen windsurfactiviteiten en houd ik een lijst bij van blogs/sites die ik volg.

Best een hele lijst wanneer ik het zo op een rijtje zet maar gelukkig ben ik voornamelijk zelf diegene die deze doelen stelt en gebruik ik het meer als richting dan als harde doelen. Dat doe ik in mijn werk als projectmanager al genoeg.
 
Fun en ontspanning halen uit deze hele mooie windsurf sport is de samenvatting van al het bovenstaande. :-)
 
Tot op of aan het water!

Share this:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties:

Een reactie posten