Windsurfen met mijn dochter

Met veel voldoening (en trots) kijk ik terug op vorige week waarbij ik twee keer heb kunnen varen met mijn dochter.

Ondanks de weinig wind en temperatuur kon Charlynn (net 11 jaar geworden) niet wachten met haar start van het Windsurf seizoen.


Zondag 20 maart
Vandaag op de Heeswijkse plas een leuke windsurfsessie samen met mijn dochter. Voor haar was het de eerste keer dit jaar en ze wilde persé het water op. Zij met de Fanatic Viper en Ripper 3,5m2, ikzelf met de Fanatic Cat en MauiSails TR-2 10,5m2. Er stond af een toe een mooi (thermisch) briesje. Heel weinig wind maar toch heel weinig stilgestaan. Leuk een paar uurtjes gevaren met flinke zon.


Woensdag 23 maart
De tweede windsurfsessie deze week samen met mijn dochter vanaf Strand Heeswijk. Het was ook veel te mooi weer om niet te gaan.Het thermisch briesje was er weer net zoals afgelopen zondag maar nu uit oostelijke richting. De Heeswijkse plas doet het goed met deze richting door zijn vorm, vooral langs het strand kwamen telkens mooie vlaagjes. Temperatuur weer een paar graadjes warmer en het water begint al minder koud te worden.


We hebben een paar uurtjes kunnen varen, zij met de Viper en 3,5m2, ikzelf met de Cat en 10.5m2. Het is erg leuk om samen rakjes op te varen en Charlynn die dan alles probeert na te doen.


Ik hoop nog vaak samen met haar te varen, zal wel niet lang duren voordat ze me voorbij vliegt. :-)

Share this:

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties:

Een reactie posten